Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017

Εκδηλώσεις του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Μεσαίου Θεσσαλονίκης"ΝΕΑ ΚΟΤΥΩΡΑ"


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕΣΑΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «ΝΕΑ ΚΟΤΥΩΡΑ»

ΠΕΜΠΤΗ 3 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017. ΩΡΑ 21.00 
Φανταστικό πάρτυ με τους διασκεδαστές του «Τσιρκολίνο». Ξυλοπόδαρος, κλόουν, ταχυδακτυλουργός, face painter, μπαλονοκατασκευές. Βράβευση για το παιδικό τμήμα χειροτεχνίας.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017. ΩΡΑ 17.30 

Ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ νέων και παλαίμαχων Αστραπής Μεσαίου με αθλοθέτηση του κυπέλου «Αναστάσιος Μαρμαρίδης» στη νικήτρια ομάδα από τον σύλλογο Μεσαίου «ΝΕΑ ΚΟΤΥΩΡΑ». Στην συνέχεια θα ακολουθήσουν διάφορες αθλοπαιδίες όπως: 100 μέτρα, σκυταλοδρομία, τσουβαλοδρομία, αυγοκουταλοδρομία, τράβηγμα σκοινιού και ακόντιο. Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στο γήπεδο του χωριού.

ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017. ΩΡΑ 19.00 

Μέγας εσπερινός με αρτοκλασία. Στη συνέχεια θα γίνει η περιφορά της εικόνας της Μεταμορφώσεως Του Σωτήρος, εντός του χωριού με τη συνοδεία της Φιλαρμονικής του Δήμου Ωραιοκάστρου και χορευτών του συλλόγου Μεσαίου.
ΩΡΑ 21.30 Λαϊκό-ποντιακή βραδιά. Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες: λύρα Θωμάς Μπαϊρακτάρης, τραγούδι Γιάννης Δασκουλίδης, λύρα και τραγούδι Δημήτρης Χριστοφορίδης, λαϊκό τραγούδι Έφη Σιδροπούλου, μπουζούκι Βασίλης Γιαλετσής, κρουστά Γεώργιος Μαυρίδης, πλήκτρα Μιχάλης Σαλπικτής.

ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017. ΩΡΑ 21.00 

Χορευτική εκδήλωση με τη συμμετοχή του μικρού χορευτικού τμήματος του Μ.Π.Σ Μεσαίου «ΝΕΑ ΚΟΤΥΩΡΑ», του Πολιτιστικού Συλλόγου Πενταλόφου, του Πολιτιστικού Συλλόγου «Αλέξανδρος» Κορδελιού Ευόσμου ΑΡΓΩ, του Χορευτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης, του Συλλόγου Κρητών Ωραιοκάστρου και Φίλων «Ερωτόκριτος» και του μεγάλου χορευτικού τμήματος του Μ.Π.Σ. Μεσαίου «ΝΕΑ ΚΟΤΥΩΡΑ».
Όλες οι εκδηλώσεις θα διεξαχθούν στο Δημοτικό σχολείο Μεσαίου. 

1 σχόλιο:

Marco Iliev είπε...

Μήπως χρειάζεστε ένα δάνειο ή μια γρήγορη χρηματοδότηση;
Μου χορηγεί δάνεια σε όποιον θέλει οικονομική βοήθεια. Πρόκειται για ένα δάνειο, μεταξύ κυρίως με πολύ απλό και ακριβείς όρους για αυτόν τον λόγο, ορισμένες διατάξεις που λαμβάνονται για την ορθή διεξαγωγή της διαδικασίας. Μου επιτόκιο κατά τη διάρκεια του εν λόγω δανείου είναι 3% και η επιστροφή γίνεται μηνιαία, αν κάθε φορά που σας ενδιαφέρουν, επικοινωνήστε μαζί μου μέσω e-mail: ilievmarco15@gmail.com