Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

Τι έγινε τη δεύτερη μέρα της παράστασης«Με το Ζορ΄ Διατρός»





















ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Κατάμεστο ήταν το θέατρο του Κέντρο Πολιτισμού του Δήμου Παύλου Μελά «Χρήστος Τσακίρης», και τη δεύτερη μέρα της παράστασης «Με το Ζορ΄ Διατρός», που παρουσίασε το θεατρικό τμήμα του Συλλόγου Ποντίων Σταυρούπολης «ΑΚΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ», χθες Τρίτη 25 Απριλίου. Η αίθουσα σείστηκε για άλλη μια μέρα από τα γέλια. Την χθεσινή παράσταση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Παύλου Μελά Σάκης Λαζαρίδης, τα μέλη της ΠΟΕ-καλλιτέχνες Δημήτρης Πιπερίδης και Αλέξης Παρχαρίδης, η πρόεδρος του Συλλόγου Ποντίων Μενεμένης Μένη Νικοδημοπούλου, ο πρόεδρος του Σωματείου «ΓΚ.ΦΩΤΙΑΔΗΣ» Σάββας Τοπαλίδης, και η σύζυγος του αείμνηστου Πόντιου Θεατράνθρωπου Ερμή Μουρατίδη, Μαρία Μουρατίδου, εκπρόσωποι φορέων της Θεσσαλονίκης και πλήθος κόσμου. Η παράσταση συνεχίζεται και σήμερα Τετάρτη 26 Απριλίου 2017 στις 21:00.
«Με το Ζορ’ Διατρός», η ξεκαρδιστική κωμωδία στην ποντιακή διάλεκτο, σε  διασκευή Κωνσταντίνου Ζουρουφίδη, βασισμένη στο έργο του Μολιέρου «Γιατρός με το Στανιό». Σκηνοθεσία Γιάννης Γεωργιάδης, δραματουργική επεξεργασία Δημήτρης Σακατζής, σκηνικά-κουστούμια Νίκος Ιγνατιάδης, μουσική Γιώργος Μωυσιάδης. Κατασκευή κουστουμιών : Λιάνα Παλαχίδου Κατασκευή Σκηνικών : Τάκης Αγαθαγγελίδης Ήχος-Φωτισμός : Πίστη Σολομωνίδου Ζωγραφική Σκηνικού : Σταύρος Παναγιωτάκης Υπεύθυνος θεατρικού : Μάκης Μαριάδης.
Παίζουν:

Γιάννης Γεωργιάδης : Στοφόρος
Σοφία Σεφανίδου : Παρέσα
Γιώργος Βενετικίδης : Ανέστης
Γιώργος Βαλετόπουλος : Λαζίκας
Θεόδωρος Νικολαΐδης : Λουκάς
Νίκος Ιγνατιάδης : Αλέξανδρος
Λιάνα Παλαχίδου : Τσακελίνα
Ιωάννα Δεληγκιαβουρίδου : Λεμονίτσα
Γιώργος Νικολαΐδης : Λέανδρος
Ρούλα Γεωργιάδου : Παλάσα
Δήμητρα Χάνδρου : Ευριδίκη
Αργυρώ                                     Ουσταμπασίδου                                     :                                             Τσόφα
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ : 6978775278 (What’sUp) - 2310667891


Δεν υπάρχουν σχόλια: