Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Kοπή Bασιλόπιτας Ένωσης Ποντίων Ν. Κιλκίς ''Οι Αργοναύτες''

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποντίων Ν. Κιλκίς ''Οι Αργοναύτες'' σας προσκαλεί το Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013 να τιμήσετε με την παρουσία σας την εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας.
Η εκδήλωση, που αποτελεί την πρώτη επίσημη του Συλλόγου μας για το νέο έτος θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς με ώρα έναρξης 18:00 το απόγευμα.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε τη δύναμη, τη γοητεία και τον πλούτο της παράδοσής μας, καθώς οι μικροί χορευτές που πλαισιώνουν τα τμήματα του συλλόγου μας θα αποδώσουν χορούς, παρουσιάζοντας μέρος της δουλειάς τους.
Ακόμη, θα παρακολουθήσετε παιδιά του Συλλόγου μας για πρώτη φορά να προσεγγίζουν  την Ποντιακή διάλεκτο μέσα από την Θεατρική Παράσταση με τίτλο : ''Τη Ανεράδας η Λαλία'' του Ηλία Υφαντίδη, συνεχίζοντας έτσι την προσπάθεια διατήρησης των ιστορικών, κοινωνικών, πολιτιστικών και καλλιτεχνικών παραδόσεων του Ελληνισμού του Πόντου.
Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα καθώς αυτή συνιστά ένα ουσιαστικό και ηθικό στήριγμα για όλους εμάς τα στελέχη της διοίκησης και για όλα τα μέλη των ''Αργοναυτών''.


Με εκτίμηση
Για το Δ.Σ.

Η Πρόεδρος                                                              Η Γενική Γραμματέας
Δέσποινα Καραμπίδου                                            Σοφία Εμμανουηλίδου


Ένωση Ποντίων Ν. Κιλκίς
"ΟΙ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ"
21ης Ιουνίου 163 Κιλκίς
Τ.Κ. 61100
Τηλ./Fax : 23410-22125
www.argonaftes.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια: