Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΥΞΕΙΝΟΥ ΛΕΣΧΗ ΒΕΡΟΙΑΣ



Το Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010, στις 7.30 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί και φέτος η «συνάντηση» των μελών και φίλων της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας.
        Τα μέλη των τμημάτων μαζί με τους υπευθύνους και τους συνεργάτες τους, θα παρουσιάσουν ένα παραδοσιακό ποντιακό πρόγραμμα στην αίθουσα του Πνευματικού – Πολιτιστικού Κέντρου της Λέσχης με πολλές εκπλήξεις.
        Στην βραδιά συμμετέχουν αφιλοκερδώς καταξιωμένοι καλλιτέχνες, οι οποίοι ανήκουν και στα τμήματα μουσικής της Λέσχης. Το μενού περιλαμβάνει εδέσματα από την παραδοσιακή ποντιακή κουζίνα (σουρβά, συρόν, σαρμάδες με μαύρα λάχανα, χαβίτς, εβριστόν, ταν, χοσάφ, κ.α.), και συνοδεύεται με ποτό σε απεριόριστη ποσότητα.
Για πληροφορίες και κρατήσεις τραπεζιών μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Γραμματεία της Λέσχης στο τηλέφωνο 23310 – 72060 από τις 16.30 έως τις 20.30 καθημερινά, καθώς επίσης και με τους υπευθύνους των τμημάτων και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.
Η τιμή πρόσκλησης είναι 15,00 ευρώ η οποία θα χρησιμοποιηθεί και για την κλήρωση των δώρων (μια παραδοσιακή ποντιακή παιδική φορεσιά, μια χορηγία στο ημερολόγιο – λεύκωμα της Ε. Λ. Β. του 2011 και μια παιδική καρέκλα γραφείου).



                                                                                      Το Δ. Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: