Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018

Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Ποντιακών Σωματείων Νομού Θεσσαλονίκης


Παμποντιακη Ομοσπονδια Ελλαδος
Λ.ΝΙΚΗΣ 1, ΤΚ:54624 - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΤΗΛ.: 2313054737
 e-mail: info@poe.org.gr, www.poe.org.gr

Σύνδεσμος Ποντιακών Σωματείων
  Νομού Θεσσαλονίκης

Θεσσαλονίκη, 03-10-2018
Αρ.Πρωτοκόλλου: 023


ΠΡΟΣ:  Τα ΔΣ των σωματείων - μελών του Σ.Πο.Σ Ν. Θεσ/νίκης

Αγαπητοί συμπατριώτες/σες,

O Σ.Πο.Σ. Νομού Θεσσαλονίκης σας καλεί στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση στο πλαίσιο της τακτικής ενημέρωσης και επικοινωνίας του Διοικητικού Συμβουλίου με τα σωματεία - μέλη μας.
Η Γενική Συνέλευση θα λάβει χώρα στην Θεσσαλονίκη. Ως καταληκτική ημερομηνία θεωρείται η Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018, ώρα 11:00π.μ. στα γραφεία του Συλλόγου Ποντίων Ελευθερίου - Κορδελιού (Ιασωνίδου 78, Ελευθέριο), με τα εξής θέματα:
1)  Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα της Γενικής Συνέλευσης
2)  Διοικητικός απολογισμός από τον πρόεδρο του Σ.Πο.Σ.
3)  Οικονομικός απολογισμός από τον ταμία του Σ.Πο.Σ.
4)  ­Συζήτηση επί της λογοδοσίας - Τοποθετήσεις – Ερωτήσεις - Προτάσεις συνέδρων

Διευκρινίζεται ότι στη Γενική Συνέλευση, τα σωματεία - μέλη εκπροσωπούνται από 2 άτομα, τον πρόεδρο ή τον αναπληρωτή του και από ακόμη ένα μέλος του συλλόγου που θα ορίζεται από το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου.
Δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου έχουν όσα μέλη τακτοποιηθούν οικονομικά μέχρι την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης.
Τα σωματεία - μέλη που θα τακτοποιήσουν τις οικονομικές τους υποχρεώσεις την ημέρα της συνέλευσης, παρακαλούνται να προσέλθουν στο χώρο του συνεδρίου μισή ώρα πριν από την έναρξη των εργασιών.
Τέλος, παρακαλούνται τα σωματεία – μέλη που θα λάβουν μέρος στη συνέλευση, να προσκομίσουν αντίγραφο πρακτικού συγκρότησης του Διοικητικού Συμβουλίου τους σε σώμα (με στοιχεία επικοινωνίας των μελών) και  απόφαση του Δ.Σ. με την οποία να ορίζονται οι αντιπρόσωποι τους  για τη συγκεκριμένη γενική συνέλευση.
Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη καθώς το μέλλον των συλλόγων, του Σ.Πο.Σ. Ν.Θεσσαλονίκης, της ΠΟΕ και κατ’ επέκταση του Ποντιακού Ελληνισμού μας αφορά όλους.
Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018, στα 11:00πμ στα γραφεία του Συλλόγου Ποντίων Ελευθερίου  Κορδελιού.
Με τιμή
Το Δ.Σ. του Σ.Πο.Σ.Νομού Θεσσαλονίκης
Ο Πρόεδρος
        Ο Γενικός Γραμματέας
Θεόδωρος Κουνατίδης 
            Ιωακείμ Χατζηθεοδωρίδης




Δεν υπάρχουν σχόλια: