Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018

Τετραήμερες εκδηλώσεις Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Μεσαίου Θεσσαλονίκης"ΝΕΑ ΚΟΤΥΩΡΑ"


 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ



 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 2018 ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕΣΑΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ   «ΝΕΑ ΚΟΤΥΩΡΑ»

     
     ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018-ΩΡΑ 21:00                                           
Ποντιακή βραδιά. Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες: Τραγούδι Στέλιος Χαλκίδης, Νίκος Σαββίδης, Φίλιππος Ανανικίδης, στο κλαρίνο Δημήτρης Μπουραζάνης και στη λύρα Στέλιος Σαββουλίδης. Στο Δημοτικό Σχολείο Μεσαίου. Είσοδος ελεύθερη!  
                    

ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018  19:00 Ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ νέων και παλαίμαχων Αστραπής Μεσαίου με αθλοθέτηση του κυπέλου «Αναστάσιος Μαρμαρίδης» στη νικήτρια ομάδα από τον σύλλογο Μεσαίου «ΝΕΑ ΚΟΤΥΩΡΑ». Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο γήπεδο Μεσαίου.
21:00 Θεατρική παράσταση «Το χωρίομ η Ελλάς» (του Κώστα Κυριακίδη)  από την Ποντιακή Θεατρική Ομάδα ‘’Οι Σουρμενίτες’’, στο Δημοτικό Σχολείο Μεσαίου. Είσοδος 2€ (τα παιδιά ως 12 ετών δωρεάν).
ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018  19:00 Μέγας εσπερινός με αρτοκλασία. Στη συνέχεια θα γίνει η περιφορά της εικόνας της Μεταμορφώσεως Του Σωτήρος, εντός του χωριού με τη συνοδεία της Φιλαρμονικής του Δήμου Ωραιοκάστρου και χορευτών του συλλόγου Μεσαίου.     
                    21:00 Χορευτική εκδήλωση στο Δημοτικό Σχολείο Μεσαίου. Συμμετέχουν:                                 ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Φιλαδέλφειας «Εστία Φιλαδελφέων», ο Αναπτυξιακός Σύλλογος Μονολόφου, ο Μ.Π.Σ Μεσαίου «ΝΕΑ ΚΟΤΥΩΡΑ» με τα χορευτικά συγκροτήματα του (παιδικό και ενήλικο).
ΔΕΥΤΕΡΑ 6 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018  19:00 Αθλοπαιδίες  (όπως: 100μ. , σκυταλοδρομία, τσουβαλοδρομία, αυγοκουταλοδρομία, τράβηγμα σχοινιού και ακόντιο).     21:00 Θέατρο σκιών «ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ». Είσοδος ελεύθερη!                                                                    (και οι δύο εκδηλώσεις θα διεξαχθούν στο γήπεδο Μεσαίου).
              


Δεν υπάρχουν σχόλια: