Πέμπτη 26 Απριλίου 2018

Σεμινάριο Προληπτικών Μέτρων Ασφάλειας Παιδιών στο Σύλλογο Ποντίων Σταυρούπολης «ΑΚΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ»



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Σύλλογος Ποντίων Σταυρούπολης «ΑΚΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ» σας καλεί στο Σεμινάριο Προληπτικών Μέτρων Ασφάλειας Παιδιών, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 2 Μαΐου 2018, από τις 19:00-21:00, στο εντευκτήριο του συλλόγου, Όθωνος 12 στη Σταυρούπολη. Εισηγητής ο Χρήστος Φλώρος*(Αξιωματικός ε.α- Προπονητής ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ). Το σεμινάριο είναι ΔΩΡΕΑΝ και μπορούν να συμμετέχουν ΟΛΟΙ. Το κάθε παιδί που θα συμμετέχει είναι απαραίτητο να συνοδεύεται τουλάχιστον από έναν γονέα. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2310-608400.
Σκοπός του Σεμιναρίου είναι να γνωρίσουν τα παιδιά τους πιθανούς κινδύνους που διατρέχουν καθημερινά και τους τρόπους αποφυγής τους.
Το σεμινάριο είναι διαδραστικό και διδάσκει στα παιδιά μέσα από ρεαλιστικά παραδείγματα πώς να προφυλάσσονται από τους διάφορους κινδύνους, και αφορούν στην προστασία της ζωής τους.
Επίσης ενισχύει τη σχέση γονέα-παιδιού, έτσι ώστε να μην υπάρχουν μυστικά και να υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη.
Η ασφάλεια των παιδιών είναι προτεραιότητά μας και προσπαθούμε πάντα να συμβάλλουμε στην εξασφάλισή της!

Το σύνθημα είναι: ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΟΒΙΣΜΕΝΑ!!!

*Χρήστος Φλώρος :Προπονητής Ευρωπαϊκής- Ελληνικής Ομοσπονδίας ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ, με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος από Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Μαύρη Ζώνη - 6 ΝΤΑΝ. Αξιωματικός ε.α. .Απόφοιτος Σ.Σ.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: