Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018

Εκδήλωση-ημερίδα με θέμα: «Σύγχρονες Μορφές Βίας και Κυβερνοτρομοκρατίας-Μύθοι και Πραγματικότητες-Εθισμός και CyberBullying».


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η Ένωση Ποντίων ν. Κιλκίς “Οι Αργοναύτες”, συμμετέχει και υποστηρίζει την εκδήλωση-ημερίδα με θέμα: «Σύγχρονες Μορφές Βίας και Κυβερνοτρομοκρατίας-Μύθοι και Πραγματικότητες-Εθισμός και CyberBullying».
Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν  ο Δήμος Κιλκίς με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και ο Δικηγορικός Σύλλογος  Κιλκίς και θα λάβει χώρα την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 18:00 στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς.
Εισηγητές  της ημερίδας θα είναι ο  κος Εμμανουήλ Σφακιανάκης, Αντιστράτηγος της Ελληνικής Αστυνομίας ε.α., Ειδικός Ερευνητής, Αναλυτής Ηλεκτρονικών Εγκλημάτων, Πρόεδρος του CSI Institute και η κα Μαρία-Ισαβέλλα Βουλγαράκη, Ψυχολόγος, Εγκληματολόγος.
Το διαδίκτυο αποτελεί ένα εξαιρετικό περιβάλλον για μάθηση και ενημέρωση, εντούτοις μπορεί να γίνει επικίνδυνο από επιτήδειους χρήστες που εκμεταλλεύονται την ανωνυμία που προσφέρει.
Για τον λόγο αυτό σκοπός της ημερίδας είναι η ευαισθητοποίηση του κοινού για το φαινόμενο των σύγχρονων μορφών βίας και κυβερνοτρομοκρατίας που παίρνει ολοένα και μεγαλύτερες διαστάσεις στη σημερινή πραγματικότητα αλλά και η ενημέρωση των συμπολιτών μας για τους τρόπους πρόληψης και αντιμετώπισης.

Για το ΔΣ
Ο Πρόεδρος                                        Η Γραμματέας
Λαβασάς Π. Αθανάσιος                    Σαββίδου Σ. Λένα







Δεν υπάρχουν σχόλια: