Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2017

Στιγμές από τον χορό του Συλλόγου Ποντίων Π.Ε. ΧΑΝΙΩΝ ''Η ΡΩΜΑΝΙΑ''

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Σύλλογος Ποντίων  Π.Ε. ΧΑΝΙΩΝ ''Η ΡΩΜΑΝΙΑ''μετά την πραγματοποίηση του φετινού μας ετήσιου χορού θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε:

α. Κατ' αρχήν τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του. Η προσέλευση ήταν πραγματικά εντυπωσιακή για μια ακόμη χρονιά. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον κόσμο που ταξίδεψε από Ηράκλειο, Ρέθυμνο και Θεσσαλονίκη.

β. Το κέντρο Κανάρια και την διεύθυνσή του που μας φιλοξένησε και φέτος και ήταν κοντά σε ό,τι μικροπροβλήματα προέκυψαν και τα ξεπεράσαμε με επιτυχία.
γ. Όλους τους χορηγούς που μας προμήθευσαν τα δώρα για την λαχειοφόρο αγορά οι οποίοι στο σύνολό τους ήταν πάρα πολλοί!!!
δ. Την κ. Ρεββέκα Γάσπαρη η οποία ήρθε από το διπλανό Ρέθυμνο και μας παρουσίασε με τεράστια επιτυχία για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.
ε. Την Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ποντιακών Σωματείων κ. Χριστίνα Σαχινίδου η οποία ταξίδεψε από την Θεσσαλονίκη για να μας τιμήσει με την παρουσία της αλλά και ως εκπροσώπου της Ομοσπονδίας.
στ. Την Έυξεινο Λέσχη Ηρακλείου και τον πρόεδρο κ. Βάιο Αϊνατζόπουλο η οποία μας τίμησε ταξιδεύοντας από το Ηράκλειο. ζ. Τους μουσικούς που πλαισίωσαν μουσικα την εκδήλωση:
      στο τραγούδι τον κ. Γιάννη Κουρτίδη
      στην λύρα τον κ. Στέλιο Γεωργιάδη
      στον αγγείον τιν κ.  Τάσο Ματσαρίδη
      στα πλήκτρα τον κ. Στέλιο Γαζιώτη
      στο νταούλι τους κ. Γιώργο Πετρίδη και  Γιώργο Ζουρνατζίδη
      τους Γιώργο και Νίκο Στρατάκη οι οποίοι συμμετείχαν στο κρητικό πρόγραμμα
η. Στο μουσικόχορευτικό σύλλογο "Λευκορίτες" οι οποίοι συμμετείχαν και αυτοί χορευτικά στον χορό μας.
θ. Τους εκπροσώπους των συλλόγων του Νομού Χανίων που για μια ακόμη χρονιά έδωσαν βροντερό παρών.
ι. Στα μέλη του συλλόγου τα οποία "έτρεξαν" για να καλύψουν όλα αυτά που χρειάζονταν για την πετυχημένη διεξαγωγή του χορού μας.
ια. Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα παιδιά καθώς και τον υπεύθυνο του χορευτικού τμήματος Μιχάλη Κυριακίδη γιατί έδωσαν το 100% για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: