Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

Η Εύξεινος Λέσχη Χαρίεσσας σε εργαστήρι παραδοσιακών μουσικών οργάνων






ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μια άκρως εποικοδομητική επίσκεψη πραγματοποίησε την Κυριακή το απόγευμα η οικογένεια της Ευξείνου Λέσχης Χαρίεσσας στο εργαστήρι παραδοσιακών μουσικών οργάνων του κ. Καραγκιοζίδη Κυριάκου στο Αγγελοχώρι Νάουσης.
  Στην επίσκεψη παραβρέθηκαν οι μαθητές των τμημάτων λύρας της Ε.Λ.Χ (που λειτουργεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά) μαζί με τον δάσκαλο τους κ.Σισμανίδη Στέφανο, καθώς και παιδιά των χορευτικών τμημάτων παρουσία του χοροδιδασκάλου τους κ.Βαγγέλη Λάχανη. Αφήνοντας στην άκρη την Κυριακάτικη τους έξοδο αφιέρωσαν λίγο από τον ελεύθερο τους χρόνο, για μια επίσκεψη γεμάτη “νόημα”. Ο κ.Καραγκιοζίδης Κυριάκος 82 ετών, δεν  άνοιξε μόνο το εργαστήρι του άλλα και την καρδία του, αφού αφηγήθηκε πως με τη δύναμη της θέλησης έφτασε σήμερα ως εδώ! Μια ευχάριστη έκπληξη επιφύλαξε για τον δάσκαλο της λύρας, αφού του χάρισε μια από τις λύρες της συλλογής του!
   Ιδιαίτερη τιμή για όλους μας να έχουμε "οδηγό" στο έργο που αναλάβαμε για τη διατήρηση και διάδοση της πλούσιας πολιτιστικής μας κληρονομιάς έναν άνθρωπο γεμάτο αγάπη, καλοσύνη και αστείρευτη διάθεση για ζωή δηλώνει το ΔΣ της Ευξείνου Λέσχης Χαρίεσσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: