Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου 2016

Τι έγινε στην παρουσίαση του βιβλίου «ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ» - Το Διαμάντι της Ανατολής, στην Κατερίνη
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Το βιβλίο «ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ» από την «ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ» Κατερίνης.Σε ΠΛΗΡΗ ΔΡΑΣΗ  όλα τα τμήματα-αγιασμός.Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016 στην Αστική Σχολή Κατερίνης η παρουσίασης του ιδιαίτερα ενδιαφέροντος βιβλίου του Θοδωρή Δεύτου «ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ» - Το Διαμάντι της Ανατολής.
Το βιβλίο προσέγγισε και σχολίασε χαρισματικά και εύστοχα η εκπ/κός κα Λένα Παταρίδου, ενώ αποσπάσματα διάβασαν οι κες του Συλλόγου Χρύσα Ζερκιτανίδου και Σοφία Χατζειπίδου.
Το συντονισμό είχε ο έφορος βιβλίου της «ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΟΥΜΕΛΑ» κ.Γιάννης Ποικιλίδης, που παράλληλα πρόβαλε και πρότεινε πολύ ενδιαφέροντα βιβλία για τον Πόντο, που βασίζονται κυρίως σε επισκέψεις, έρευνα και προσωπικά βιώματα των συγγραφέω νστον ιστορικό Πόντο. Ο συγγραφέας του βιβλίου  Θ.Δεύτος ανάλυσε χαρακτηριστικές πτυχές, την πλοκή, τα γεγονότα και τη δομή του μυθιστορήματος.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου τους συγχαίρει και τους ευχαριστεί όλους.
Εν τω μεταξύ σε πλήρη ανάπτυξη και δράση βρίσκονται ήδη για την περίοδο 2016-17 όλα τα τμήματα της «ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΟΥΜΕΛΑ». Χορευτικά, χορωδιακά, εκμάθησης μουσικών οργάνων λειτουργούν συστηματικά και οργανωμένα και σας περιμένουν.

Όπως σας περιμένουμε το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016 στις 11:00 π.μ. στην Πολιτιστική μας Στέγη για τον καθιερωμένο αγιασμό της νέας χρονιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: