Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

«ΚΑΣΚΑΡΚΑ 2016»


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Ο Πολιτιστικός-Μορφωτικός Σύλλογος Καλοχωρίου στοχεύοντας εντατικά στη διατήρηση της πολιτιστικής εγρήγορσης του τόπου του, διοργανώνει στις 24 & 25 Σεπτεμβρίου το 5ο Φεστιβάλ Πολιτισμού «ΚΑΣΚΑΡΚΑ 2016». Ο τίτλος του φεστιβάλ αντλείται από την παλιά ονομασία της περιοχής της παραλίας του Θερμαϊκού, όπου πριν από περίπου 100 χρόνια, χτίστηκε από Θρακιώτες πρόσφυγες το Καλοχώρι. Ένα μεγάλο Ελληνικό γλέντι θα στηθεί στην πλατεία Καλοχωρίου, με παρουσιάσεις χορευτικών συγκροτημάτων από διάφορες περιοχές της Ελλάδος που θα φιλοξενηθούν στο χωριό μας. 

Το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου και ώρα 8:30 μμ, χορευτικές ομάδες από το την Κέρκυρα,την Ξάνθη,την Πυλαία Θεσσαλονίκης & την Χαλάστρα του Δ.Δέλτα, καθώς και χορευτές του συλλόγου μας, θα συνθέσουν με τις παρουσιάσεις τους ένα πολιτιστικό ψηφιδωτό, δείγμα της πλούσιας Ελληνικής Παράδοσης.Στο 5ο Φεστιβάλ Πολιτισμού “ΚΑΣΚΑΡΚΑ 2016” το ψηφιδωτό του πολιτισμού θα συμπληρωθεί και με τα χρώματα συγκροτήματος από την Αρμενία.Το ίδιο βράδυ θα ακολουθήσει γλέντι-συνεστίαση με παραδοσιακή ορχήστρα δίνοντας την ευκαιρία σε όσους μας τιμήσουν με την παρουσία τους να περάσουν μια όμορφη βραδιά.
Την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου ώρα 8:30 μμ και πάλι, παιδικά χορευτικά τμήματα από τις γύρω περιοχές του νομού μας,αλλά και τα παιδιά του συλλόγου μας θα μας παρουσιάσουν τις χορευτικές τους ικανότητες μέσω των προγραμμάτων τους αποδεικνύοντας ότι ο Ελληνικός πολιτισμός και η αγάπη γι΄ αυτόν έχει μέλλον και συνέχεια.
Όσοι λοιπόν αγαπάτε την Ελλάδα και τον πολιτισμό της ελάτε στην «Κασκάρκα», και θα περάσετε ένα αξέχαστο γιορτινό διήμερο.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο κόσμος θα μπορεί να χορέψει?

e-radioakrites news είπε...

Βεβαίως και θα μπορείτε να χορέψετε.