Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016

Εκδηλώσεις στο Λευκότοπο


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Λευκοτοπιτών Θεσσαλονίκης "Ο Εύξεινος Πόντος" διοργανώνει, για πρώτη φορά στην ιστορία του, Διήμερες Πολιτιστικές Εκδηλώσεις στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Λευκοτόπου στις 27 και 28 Αυγούστου 2016 και προσκαλεί όλες και όλους να μας τιμήσετε με την παρουσία σας και να περάσουμε δύο υπέροχα βράδια!!!
Την πρώτη μέρα, Σάββατο 27 Αυγούστου, θα παρουσιαστεί το "Δρώμενο" για τους ποντιακούς χορούς Σέρρα και Πιτσάκ από τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής του Συναπαντήματος Νεολαίας Ποντιακών Σωματίων και η διάσημη ποντιακή θεατρική παράσταση "Το Στραβόξυλον" (του Δημήτρη Ψαθά) από τον Σύλλογο "Ακρίτες του Πόντου" Σταυρούπολης!!! Στη συνέχεια θα ακολουθήσει ποντιακό γλέντι!! Ώρα έναρξης: 20:30!! Η είσοδος είναι ελεύθερη!!

Την επόμενη μέρα, Κυριακή 28 Αυγούστου, παραμονή της εορτής της εκκλησίας του χωριού του Ιωάννη Προδρόμου (προστάτη της εκκλησίας), θα πραγματοποιηθεί, όπως εδώ και πολλά χρόνια, η μεγάλη ποντιακή βραδιά με τους καταξιωμένους καλλιτέχνες: Δημήτρη Καρασαββίδη και Αλέξη Παρχαρίδη!!! Στη λύρα θα συνοδεύσουν τα παιδιά του χωριού: Δαμιανός Ακριτίδης, Γιώργος Τσακουρίδης και Δημήτρης Μωϋσίδης!!! Στο λαϊκό - δημοτικό μουσικό πρόγραμμα θα είναι: ο Κώστας Σαρρής στο τραγούδι και ο Βάγιος στο μπουζούκι και κλαρίνο!!! Στα πλήκτρα θα είναι ο Γρήγόρης Αλεξανδρίδης και στα τύμπανα ο Γρηγόρης Κοβούσογλου!!! Την ίδια μέρα θα παρουσιαστούν και τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου μας με όλους τους χορευτές του!!! Ώρα Έναρξης: 21:00!! Είσοδος: 10€


Ευχαριστούμε πολύ και φέτος τους χορηγούς μας για την βοήθεια και συμβολή τους, αλλά και όσους βοηθούν για την πραγματοποίηση αυτού του μεγάλου θεσμού!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: