Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

''Το Στραβόξυλον'' στο Θέατρο του Κέντρου Πολιτισμού του Δήμου Παύλου Μελά «Χρήστος Τσακίρης»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ποντίων Σταυρούπολης «ΑΚΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ» και το ΡΑΔΙΟ ΑΚΡΙΤΕΣ 102,3 έχουν την χαρά  να σας προσκαλέσουν στη θεατρική παράσταση που παρουσιάζει το Θεατρικό Τμήμα του συλλόγου, με τίτλο: «Το Στραβόξυλον» του Δημήτρη Ψαθά σε διασκευή-απόδοση στην ποντιακή διάλεκτο του Κώστα Καλλίδη, και σκηνοθετική επιμέλεια και επίβλεψη του σκηνοθέτη-ηθοποιού Γιάννη Γεωργιάδη.

Οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν στο Θέατρο του Κέντρου Πολιτισμού του Δήμου Παύλου Μελά «Χρήστος Τσακίρης»(Λαγκαδά 221 Σταυρούπολη), για τους μήνες Νοέμβριο, Δεκέμβριο και Ιανουάριο, τις εξής ημερομηνίες: Κυριακή 29 και Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015 , Δευτέρα 7 , Δευτέρα 14 και Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015Κυριακή 10 και Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016. Ώρα έναρξης των παραστάσεων 20:30.

Η παράσταση βασίζεται στο ομώνυμο θεατρικό έργο του Δημήτρη Ψαθά. Η ξεκαρδιστική κωμωδία «Το Στραβόξυλον» στην ποντιακή διάλεκτο, παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 1997 από τo Σύλλογο Ποντίων Σταυρούπολης «ΑΚΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ», σε σκηνοθεσία Γιώργου Σιαπανίδη.

Υπόθεση του έργου: Ένας εριστικός και ιδιότροπος οικογενειάρχης, ιδιοκτήτης εργοστασίου υποδημάτων, ζει μαζί με τη γυναίκα του και την ανιψιά του, την Καίτη. Όλοι τον θεωρούν στραβόξυλο, ιδίως η ανιψιά του, η οποία έχει δεσμό με τον συνεταίρο του καθώς και με έναν πελάτη της υποδηματοποιίας.

Στη σημαντική αυτή εκδήλωση, θα είναι ιδιαίτερη η χαρά, να μας τιμήσετε με την παρουσία σας.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση
Για το Διοικητικό Συμβούλιο

             Ο Πρόεδρος                                                                                             Ο   Γεν. Γραμματέας
 


 ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ     ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ                                                       ΠΕΚΡΙΔΗΣ    ΧΑΡΙΛΑΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: