Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Ανακοίνωση της ΠΟΕ Προς τα Σωματεία

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ



Θεσσαλονίκη, 13-10-2014
Αρ.Πρ.:6977
      Αγαπητοί συμπατριώτες,

Φέτος η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος  γιορτάζει δέκα χρόνια παρουσίας  της στον οργανωμένο ποντιακό χώρο. Δέκα χρόνια αγώνα για την καταξίωση του ποντιακού ελληνισμού.
       Παρακαλείσθε όπως διοργανώσετε ανάλογες εκδηλώσεις
-     Επίσης το Δ.Σ της Π.Ο.Ε αντί επετειακών εκδηλώσεων  για τα δεκαετή γενέθλια αποφάσισε να ανακηρύξει το έτος αυτό ως έτος της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου ( σημειωτέον ότι και οι Αρμένιοι τιμούν τα εκατό χρόνια από την δική τους  Γενοκτονία)
-        Παρακαλούμε λοιπόν όπως πριν από κάθε εκδήλωση (χορός, διάλεξη, έκθεση οτιδήποτε) να καλείτε τον κόσμο φέτος περισσότερο από κάθε άλλη φορά να παρευρεθεί στις κεντρικές εκδηλώσεις για την 19η Μαΐου 2015 .
      - Θεσσαλονίκη  Πλατεία Αγίας Σοφίας 7μ.μ
      - Αθήνα Πλατεία Συντάγματος 7 μ.μ 
-    Υπενθυμίζουμε  την διοργάνωση του 10ου Πανελλαδικού Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών την  1η Νοεμβρίου 2014 στις 7μ.μ. στην Λάρισα .
-          Επίσης την Σύνοδο των Αντιπροσώπων (Γενική Συνέλευση)  στις 30 Νοεμβρίου 2014 στην Αθήνα.
            Επιβάλλεται η μαζική παρουσία στις ανωτέρω εκδηλώσεις . 
-         Μέσα στις προθέσεις μας είναι η παρουσία του Προέδρου και του Δ.Σ της Π.Ο.Ε στις συνεδριάσεις των Σ.Πο.Σ  και ακολούθως στις συνελεύσεις των Σ.Πο.Σ από το νέο έτος σε συνεννόηση με τους αρμόδιους Προέδρους όπου θα συζητηθούν   θέματα και προβλήματα τοπικού ενδιαφέροντος και όχι μόνο.
-      Παρακαλούμε ο κάθε σύλλογος  να μεριμνήσει  για την απόκτηση e-mail . Σε διαφορετική περίπτωση να δοθεί το e-mail του Προέδρου .  
Να δοθούν τα τηλέφωνα του συλλόγου και του προέδρου του κάθε Δ.Σ  (εάν έχουν αλλάξει )  στα Σ.Πο.Σ και οπωσδήποτε στην Γραμματεία της Π.Ο.Ε .
Για οποιαδήποτε διευκρίνιση όπως επικοινωνείτε με την Γραμματεία της Π.Ο.Ε στο mail: info@poe.org.gr .  Για τον αριθμό του τηλεφώνου θα σας ενημερώσουμε σε επόμενο έγγραφο.

Με τιμή 
Για το Διοικητικό Συμβούλιο

    Ο Πρόεδρος                                                      Ο Γενικός Γραμματέας


Ιωάννης Αντωνιάδης                                  Χρήστος-Δημήτριος Τοπαλίδης




ΠΑΜΠΟΝΤΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ
Λ.ΝΙΚΗΣ 1, ΤΚ:54624, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΤΗΛ:2310 227-822 FAX:2310 227-213
e-mail:info@poe.org.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: