Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

2ο Ποδοσφαιρικό Πρωτάθλημα Ποντιακών Σωματείων: ''ΠΟΝΤΙΩΝ LEAGUE 2014-2015''

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Προς: Αδελφά Σωματεία και Φορείς

Θέμα: Διοργάνωση ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος Mini Soccer 7x7

Θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε ότι, η Νεολαία του Συλλόγου Ποντίων Σταυρούπολης “ΑΚΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ”, έπειτα από την επιτυχή έκβαση που είχε το 1ο Ποδοσφαιρικό Πρωτάθλημα Ποντιακών Σωματείων Θεσσαλονίκης, διοργανώνει το 2ο Ποδοσφαιρικό Πρωτάθλημα Ποντιακών Σωματείων με διακριτικό τίτλο:''ΠΟΝΤΙΩΝ LEAGUE 2014-2015''.
Η έναρξη του πρωταθλήματος έχει οριστεί για το μήνα Νοέμβριο του τρέχοντος έτους. Όλοι οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν για την ημερομηνία της τελετής έναρξης που θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Α.Ο. ΛΕΟΝΤΕΣ, Περιφερειακή Οδός, Κόμβος Ευκαρπίας, Θεσσαλονίκη (έναντι νοσοκομείου Παπαγεωργίου), τηλ: 2310 663 556, όπου και θα διεξαχθεί το όλο πρωτάθλημα. Στο τέλος του πρωταθλήματος θα γίνει τελετή λήξης κατά την οποία θα απονεμηθούν διπλώματα συμμετοχής σε όλους τους συμμετέχοντες, καθώς επίσης κύπελλο και μετάλλια στις πρωταθλήτριες ομάδες. Επιπλέον την ημέρα εκείνη σας υποσχόμαστε ένα υπέροχο γλέντι με πολλούς πόντιους καλλιτέχνες.
Η διοργάνωση αυτού του καθαρά ψυχαγωγικού χαρακτήρα πρωταθλήματος έχει ως μοναδικό σκοπό τη γνωριμία των μελών των σωματείων και των άλλων φορέων, που δραστηριοποιούνται στο χώρο του Ποντιακού Ελληνισμού, μεταξύ τους.
Η συμμετοχή σας σε αυτή μας την προσπάθεια θα ήταν ιδιαίτερη τιμή για μας.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,
για το Διοικητικό Συμβούλιο
 του τμήματος Νεολαίας

     Ο Πρόεδρος                                                                                         Ο Γραμματέας

Δαμιανίδης Δημήτριος                                                                     Χάνδρος Δημήτριος

Δεν υπάρχουν σχόλια: