Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

"ΛΑΪΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ"


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

      Ο ΜΑΠΟ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ και η ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ συνδιοργανώνουν "ΛΑΪΚΟ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ" την Κυριακή 09 Δεκεμβρίου 2012.
     
     Η εκκίνηση θα δοθεί στο Κονταξοπούλειο Δημοτικό Γυμναστήριο στις 11 το πρωί και ο τερματισμός θα γίνει στο Δημαρχείο Ωραιοκάστρου, μετά από διαδρομή 3,5 χιλιομέτρων σε κεντρικές οδούς της πόλης μας.

     Ο σκοπός της συγκεκριμένης εκδήλωσης είναι καθαρά φιλανθρωπικός. Κάθε άτομο που επιθυμεί να συμμετέχει στον αγώνα αυτό, ταυτόχρονα με την υποβολή της δήλωσης συμμετοχής του θα καταβάλλει ένα μικρό ποσό ( 3 ευρώ για τους ενήλικες και 1 ευρώ για τους νέους έως 18 ετών ) .Το ποσό  που θα συγκεντρωθεί με τον τρόπο αυτό θα κατανεμηθεί εξ ημισείας στα ιδρύματα που λειτουργούν στην πόλη μας ΕΛΠΙΔΑ & ΑΡΣΙΣ.

     Δηλώσεις συμμετοχής : Πρωϊνές ώρες στο γραφείο αθλητισμού του Δήμου Ωραιοκάστρου - Απογευματινές ώρες στα γραφεία των συνδιοργανωτών συλλόγων στο Κονταξοπούλειο Δημοτικό Γυμναστήριο.

     Καλούμε λοιπόν όλους κι όλες να πλαισιώσουν την κοινή μας προσπάθεια συμμετέχοντας στον ΛΑΪΚΟ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ της 09/12/2012.

     Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Ωραιοκάστρου.

                         ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: