Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

"Ημέρες Ελλάδας" από Το Κέντρο Ελληνικού Πολιτισμού στη Μόσχα


                 
Μόσχα, 27 Οκτωβρίου 2012

Αγαπητοί φίλοι ,

Το Κέντρο Ελληνικού Πολιτισμού είναι στην ευχάριστη θέση να σας προσκαλέσει στις Ημέρες Ελλάδας, που θα πραγματοποιηθούν στα πλαίσια του προγράμματος οικογενειακής ψυχαγωγίας και εντάσσονται στην έκθεση «Το παιδικό ουράνιο τόξο» (2-5/11/2012), που οργανώνεται υπό την αιγίδα της Διεύθυνσης Οικογενειακής και Νεολαιίστικης Πολιτικής του Δήμου Μόσχας, με τη συμμετοχή του Κέντρου Ελληνικού Πολιτισμού, στις εγκαταστάσεις του εκθεσιακού κέντρου «Crocus Expo», περίπτερο 3, αίθουσα 13 (metro station «Myakinino»). 

 Οι Ημέρες της Ελλάδας θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 3 Νοεμβρίου τ.ε. (ώρες 12.00 -  13.30) και την Κυριακή  4 Νοεμβρίου τ.ε. (ώρες 13.30 - 15.00), ενώ το πρόγραμμά τους περιλαμβάνει:
  • παρουσίαση καλλιτεχνικού προγράμματος με ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς από το χορευτικό συγκρότημα του ΚΕΠ (επικεφαλής η καθηγήτρια Τατιάνα Τσόρναγια),
  • παρουσίαση των προγραμμάτων και της δράσης του Κ.Ε.Π.,
  • Έκθεση ζωγραφικής του Ρώσου ζωγράφου Denis Matsievsky, με πηγή έμπνευσης το Βυζάντιο,
  • γευσιγνωσία ελληνικής κουζίνας

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεσθε στη γραμματεία του Κ.Ε.Π. στα τηλέφωνα 7084809/10, στο Δικτυότοπό μας www.hecucenter.ru  , καθώς και στο Δικτυότοπο των οργανωτών http://radugadetstva-expo.ru  , από όπου δύνασθε να εκτυπώσετε δωρεάν εισιτήριο-άδεια εισόδου.

Με εκτίμηση,


Θεοδώρα Γιαννίτση,
διευθύντρια Κέντρου Ελληνικού Πολιτισμού 

Δεν υπάρχουν σχόλια: