Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

Εξαήμερες Πολιτιστικές Εκδηλώσεις Πολιτιστικού Αθλητικού Συλλόγου Πατρίδας Ημαθίας "ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΧΩΡΑΦΑΣ"

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Πολιτιστικός Αθλητικός Σύλλογος Πατρίδας Ημαθίας "ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΧΩΡΑΦΑΣ" εν όψει της πανήγυρης της πολιούχου του χωριού Αγίας Παρασκευής, σας καλεί στις πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνει από τις 21 έως 26 Ιουλίου 2011 στις 21:30 στο γήπεδο της Πατρίδας.

Πρόγραμμα:
  • Πέμπτη 21 Ιουλίου, Κρητικό γλέντι με τον Νίκο Ζωϊδάκη.
  • Παρασκευή 22 Ιουλίου ποντιακό γλέντι με τους : Στάθη Νικολαϊδη και Πέλα Νικολαϊδου στο τραγούδι και τον Γιώργο Ατματζίδη στη λύρα..
  • Σάββατο 23 Ιουλίου, ποντιακό γλέντι με τους : Στέλιο Χαλκίδη στη λύρα και στο τραγούδι, Παρασκευά Λαβασά στο τραγούδι, Χρήστο Παναγιωτίδη στη λύρα και τον Κώστα Σιώπη στο κλαρίνο.
  • Κυριακή 24 Ιουλίου, ποντιακό γλέντι με τους : Γιώργο Σασκαλίδη στη λύρα και στο τραγούδι, Γιώργο Σιαμλίδη στο τραγούδι και Θόδωρο Κοτίδη στη λύρα.
  • Δευτέρα 25 Ιουλίου, ποντιακό γλέντι με τους : Μπάμπη Ιορδανίδη στο τραγούδι, Ανέστη Μωυσή στη λύρα και στο τραγούδι, και τον Μπάμπη Κεμανετζίδη στο κλαρίνο. 
  • Τρίτη 26 Ιουλίου παραδοσιακοί χοροί από τα χορευτικά τμήματα του Πολιτιστικού Αθλητικού Συλλόγου Πατρίδας Ημαθίας "ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΧΩΡΑΦΑΣ". Ποντιακό γλέντι με τους : Στάθη Παυλίδη στο τραγούδι, Ματθαίο Τσαχουρίδη στη λύρα και στο τραγούδι, και Μιχάλη Σιώπη στο κλαρίνο. 
Στο εξαήμερο των εκδηλώσεων θα συμμετέχουν οι νέοι καλλιτέχνες από την Πατρίδα : Λευτέρης Παπαδόπουλος και Δαμιανός Χωραφαϊδης στο τραγούδι, Γιάννης Κωνσταντινίδης, Νίκος Σιδηρόπουλος, Δαμιανός Χωραφαϊδης στη λύρα, Γιάννης Χωραφαϊδης στη λύρα και το τραγούδι, Παναγιώτης Ζιώγας στο νταούλι και Κώστας Ιωσηφίδης στο αρμόνιο .

Δεν υπάρχουν σχόλια: