Τετάρτη, 30 Ιουνίου 2010

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΓΟΥΜΕΡΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ


Η Ιερά Μονή Παναγίας Γουμεράς σας καλεί στις τριήμερες εορταστικές εκδηλώσεις που πραγματοποιεί στο Παρεκκλήσι της Αγίας Κυριακής, στη Μακρυνίτσα Σερρών.

Πρόγραμμα:

Δευτέρα 5 Ιουλίου

 • 20:00 Ομιλία-διάλεξη με θέμα : "Η Ποντιακή Φορεσιά" από τον χοροδιδάσκαλο Βασίλη Πολατίδη.

Τρίτη 6 Ιουλίου
 • 18:30 Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός.
 • 20:30 Θεατρική παράσταση "Μασκαρευτά και Τσακευτά", από τον Ποντιακό Πολιτιστικό Σύλλογο Καλλιθέας Συκεών.
Τετάρτη 7 Ιουλίου,
 • 08:00 Πανηγυρική Θεία λειτουργία και κτητορικό μνημόσυνο.
 • 10:00 Χορωδία Ιμεραίων Πανοράματος.
 • 11:00 Ομιλία του Δρ. κοινωνιολογίας Σάββα Μαυρίδη με θέμα ,"Οι Μονές στον Πόντο".
 • 20:30 Ποντιακή συναυλία παρουσία του Μητροπολίτου Σιδηροκάστρου κ.κ. Μακαρίου.

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΝΤΙΩΝ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ ''ΟΙ ΑΚΡΙΤΕΣ''

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

Ο Σύλλογος Ποντίων Πολυκάστρου και περιχώρων "ΟΙ ΑΚΡΙΤΕΣ", σας ενημερώνει ότι πραγματοποιεί αιμοδοσία την Κυριακή 4 Ιουλίου 2010 από τις 09:30-13:00 στο "ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ" στο Πολύκαστρο.

Σύλλογος Ποντίων Πολυκάστρου και περιχώρων
"ΟΙ ΑΚΡΙΤΕΣ"

Εθνικής Αμύνης 37 Τ.Κ. 612 00
Πολύκαστρο Κιλκίς
Τηλ. : 23430 22455 Fax. : 23430 20002
www.akrites-polikastrou.gr info@akrites-polikastrou.gr

Τρίτη, 29 Ιουνίου 2010

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΕΥΚΑΔΙΩΝ "ΤΑ ΑΝΘΕΜΙΑ"

ΔΙΗΜΕΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λευκαδίων "ΤΑ ΑΝΘΕΜΙΑ" σας καλεί στο διήμερο εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν στις 4 και 5 Ιουλίου 2010 στο γήπεδο ποδοσφαίρου Λευκαδίων Δήμου Ανθεμίων.

Πρόγραμμα:
 • Σάββατο 4 Ιουλίου χορευτικά συλλόγου. Διασκέδαση με τους: Κώστα Θεοδοσιάδη στο τραγούδι, Ματθαίο Τσαχουρίδη στη λύρα, Δημήτριο Κουσίδη στο αρμόνιο και Παύλο Ευθυμιάδη ντραμς.
 • Κυριακή 5 Ιουλίου χορευτικά συλλόγου, χορευτικό συλλόγου από Αρμενία. Διασκέδαση με τους: Γιώργο Σοφιανίδη στο τραγούδι, Κώστα Τσακλίδη στη λύρα και Γιώργο φουντουκίδη στο αρμόνιο.
Τα χορευτικά του συλλόγου θα συνοδέψουν ο Αριστείδης Μιχαηλίδης στη λύρα και ο Γιώργος Ορδουλίδης στο νταούλι. Ώρα έναρξης των εκδηλώσεων 21:30.

ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΛΙΘΑΡΙΩΤΩΝ "ΟΙ ΑΠΕΣΛΗΔΕΣ"

ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Απανταχού Λιθαριωτών "ΟΙ ΑΠΕΣΛΗΔΕΣ" σας καλεί στην ποντιακή βραδιά που πραγματοποιεί την Κυριακή 4 Ιουλίου 2010 στην Λιθαριά Πέλλας.

Καλλιτεχνικό Πρόγραμμα:

 • Γιάννης Κουρτίδης(τραγούδι),
 • Αλέξης Παρχαρίδης(τραγούδι),
 • Γιάννης Σανίδης(λύρα),
 • Αβραάμ Τσιτιρίδης(λύρα),
 • Σεραφείμ Μαρμαρίδης(αγγείο).

ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΣΥ ΑΛΩΝΙΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ ''ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΚΥΝΙΚΟΣ''

"10ο ΠΟΝΤΙΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΕΜΑ"

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αλωνίων Πιερίας "ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΚΥΝΙΚΟΣ" σας καλεί στο "10ο Ποντιακό Συναπάντεμα" που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3 Ιουλίου 2010 στις 21:30, στο προαύλιο του δημοτικού σχολείου Αλωνίων Πιερίας. Στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα ο Κώστας Θεοδοσιάδης στο τραγούδι, ο Φάνης Κουρουκλίδης στη λύρα και ο Γιάννης Πολυχρονίδης στο νταούλι.

Δευτέρα, 28 Ιουνίου 2010

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΥΡΟΥ

ΚΑΡΣΛΙΔΙΚΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ

Ο Ποντιακός Σύλλογος Φιλύρου σας καλεί στο "6ο καρσλίδικο αντάμωμα" που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3 Ιουλίου στις 21:00 στο δάσος Φιλύρου. Παίρνουν μέρος οι καλλιτέχνες : Μπάμπης Ιορδανίδης(τραγούδι), Χρήστος Παπαδόπουλος(τραγούδι), Βασίλης Τοπαλίδης(τραγούδι), Στάθης Πορφυρίδης(τραγούδι), Ανδρέας Κουγιουμτζίδης(λύρα), Μιχάλης Σιώπης(κλαρίνο), Λάζαρος Αμανίδης(νταούλι).

Ποντιακός Σύλλογος Φιλύρου
Παύλου Κουντουριώτου 3 Τ.Κ. 57010 Φίλυρο

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΟΛΧΙΚΟΥ "ΑΓΙΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑΣ

"ΕΥΓΕΝΕΙΑ 2010"

Ο Ποντιακός Σύλλογος Κολχικού "ΑΓΙΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑΣ" σας καλεί στις μεγάλες καλοκαιρινές εκδηλώσεις "ΕΥΓΕΝΕΙΑ 2010" το Σάββατο 3 και την Κυριακή 4 Ιουλίου στις 21:00 στο αύλειο χώρο του γυμνασίου Κολχικού.Σάββατο 3 Ιουλίου ποντιακό γλέντι με τον Στάθη Νικολαϊδη. Κυριακή 4 Ιουλίου χορευτικά συγκροτήματα από όλη τη περιοχή.

Ποντιακός Σύλλογος Κολχικού
"ΑΓΙΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑΣ"
Κολχικό Λαγκαδά Τ.Κ. 57200
Τηλ./Fax: 23940 41616
6981076055
agioseugenios@hotmail.com

ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ''ΠΟΤΑΜΙΩΤΩΝ'' ΚΑΤΩ ΠΟΤΑΜΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ

ΠΟΝΤΙΑΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος ''ΠΟΤΑΜΙΩΤΩΝ'' Κάτω Ποταμιάς Κιλκίς σας καλεί στο πανηγύρι που διοργανώνει για την εορτή των πολιούχων του χωριού, Αγίων Πέτρου και Παύλου, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3 Ιουλίου 2010 στην Κάτω Ποταμιά Κιλκίς. Θα υπάρχει ορχήστρα και στο ποντιακό τραγούδι θα είναι ο Γώγος Ιωαννίδης.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΝΤΙΩΝ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ''ΟΙ ΑΚΡΙΤΕΣ''

"ΠΟΝΤΙΑΚΟ ΠΑΝΟΫΡ"


Ο Σύλλογος Ποντίων Πολυκάστρου και περιχώρων "ΟΙ ΑΚΡΙΤΕΣ" διοργανώνει την ετήσια εκδήλωση του "Ποντιακό Πανοϋρ" η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3 και την Κυριακή 4 Ιουλίου 2010 στο Σπίτι του Πόντου στο Πολύκαστρο . Κατά τη διάρκεια του διημέρου θα παρουσιαστούν χορευτικά συγκροτήματα από την Ελλάδα και την Κύπρο, με πολυμελή παρουσία του αδελφού Πολιτιστικού Ομίλου ''ΑΘΑΝΑΣΙΑ'' Κιτίου Κύπρου και με τον κορυφαίο χορευτή των ποτηριών Γ. Θεοδούλου. Στο καλλιτεχνικό ποντιακό πρόγραμμα οι : Κυριάκος Τριανταφυλλίδης, Δημήτρης Παπαδόπουλος, Γιώργος Μωυσιάδης, Φόρης Απατσίδης, Γιώργος Ιακωβίδης.


Σύλλογος Ποντίων Πολυκάστρου και περιχώρων
"ΟΙ ΑΚΡΙΤΕΣ"

Εθνικής Αμύνης 37 Τ.Κ. 612 00
Πολύκαστρο
Κιλκίς
Τηλ. : 23430 22455 Fax. : 23430 20002
www.akrites-polikastrou.gr info@akrites-polikastrou.gr

Κυριακή, 27 Ιουνίου 2010

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ "ΠΟΝΤΙΑΚΑ ΝΙΑΤΑ" ΑΝΩ ΖΕΡΒΟΧΩΡΙΟΥ

ΔΙΗΜΕΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ


Ο Εκπολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος "ΠΟΝΤΙΑΚΑ ΝΙΑΤΑ" Άνω Ζερβοχωρίου Ειρηνούπολης σας καλεί στο διήμερο εκδηλώσεων που πραγματοποιεί στις 2 και 3 Ιουλίου 2010 , στο προαύλιο του δημοτικού σχολείου Άνω Ζερβοχωρίου.

Πρόγραμμα:
 • Παρασκευή 2 Ιουλίου : μικρό χορευτικό του συλλόγου. Στο ποντιακό πρόγραμμα Γιώργος Σοφιανίδης στο τραγούδι.
 • Σάββατο 3 Ιουλίου : μεγάλο χορευτικό του συλλόγου. Στο ποντιακό πρόγραμμα ο Στάθης Παυλίδης στο τραγούδι.

Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2010

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΣΥΚΕΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

"ΧΡΥΣΑΝΘΟΠΟΥΛΕΙΑ 2010"


Ο Δήμαρχος Συκεών Σίμος Δανιηλίδης, ο πρόεδρος Κωνσταντίνος Σαμπανίδης και το Δ.Σ. του Ποντιακού Πολιτιστικού Συλλόγου Καλλιθέας Συκεών σας καλούν στις διήμερες εκδηλώσεις "ΧΡΥΣΑΝΘΟΠΟΥΛΕΙΑ 20010", που θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 28 και την Τρίτη 29 Ιουνίου στις 20:45, στο ανοικτό θέατρο Δήμου Συκεών "Μάνος Κατράκης".

Πρόγραμμα:

 • Δευτέρα 28 Ιουνίου χαιρετισμός προέδρου, χορωδία Ποντιακού Πολιτιστικού Συλλόγου Καλλιθέας Συκεών, χορευτικό τμήμα Ποντιακού Πολιτιστικού Συλλόγου Καλλιθέας Συκεών, δρώμενο "ΜΩΜΟΓΕΡΟΙ" από την Ποντιακή Θεατρική Σκηνή Πιερίας, χορευτικό τμήμα Ποντιακού Πολιτιστικού Συλλόγου Καλλιθέας Συκεών. Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες : Στάθης Νικολαϊδης(τραγούδι), Πέλα Νικολαϊδου(τραγούδι), Αλέξης Παρχαρίδης(τραγούδι), Βασίλης Τοπαλίδης(τραγούδι), Θεόφιλος Πουταχίδης(λύρα-τραγούδι), Φάνης Κουρουκλίδης(λύρα), Γιάννης Σανίδης(λύρα), Παναγιώτης Βελονάς(λύρα), Κώστας Ζώης(νταούλι), Αντώνης Μαυρίδης(νταούλι), Ντένης Ασλιχανίδης(αρμόνιο).
 • Τρίτη 29 Ιουνίου χαιρετισμός προέδρου, Θεατρικό επιθεωρησιακό δρώμενο από τη θεατρική ομάδα του συλλόγου σε κείμενα και σκηνοθεσία Έρρικας Νικολαϊδου. Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες : Γιώτης Γαβριηλίδης(τραγούδι), Γιώργος Σιαμλίδης(τραγούδι), Μπάμπης Ιωακειμίδης(τραγούδι), Θόδωρος Κοτίδης(λύρα), Άγγελος Βασιλειάδης(λύρα), Μπάμπης Κεμανετζίδης(κλαρίνο), Αντώνης Μαυρίδης(νταούλι), Δημήτρης Μητρούλης(νταούλι), Γιώργος Κορτσινίδης(νταούλι), Δημήτρης Καραντωνίου(αρμόνιο).
Ποντιακός Πολιτιστικός Σύλλογος Καλλιθέας Συκεών
Ζαχαρία Γουναρίδη 1 Τ.Κ. 566 25 Τηλ./Fax : 2310 621280
PontiakosSyllogosSykeon.gr-info@PontiakosSyllogosSykeon.gr